quarta-feira, 22 de outubro de 2014

# 193 : Tartar-ia

(English version below)

No domingo voltei ao Mercado da Ribeira, disposta a experimentar mais alguns balcões. As opções eram tantas que foi dificílimo escolher.
Uma das minhas descobertas foi o Tartar-ia, onde provei o Tártaro de atum e o Asian Style Beef Tartar. Estavam soberbos!! Tão, mas tão bons, que fiquei tristíssima quando acabaram.
Tártaro de atum já conhecia, e sabia que iria gostar (é um dos meus pratos favoritos), mas fiquei agradavelmente surpreendida. Foi, de longe, o melhor que já alguma vez comi.
Já o Asian Style Beef Tartar foi uma completa descoberta. Super fresco, e com um toque adocicado (que adoro!), foi o prato perfeito para jantar naquela noite de calor.

https://www.facebook.com/pages/Tartar-ia/1410678589207682?fref=ts
--

On Sunday I returned to the Mercado da Ribeira, willing to try a few more counters. The options were so many that it was very difficult to choose. 
One of my discoveries was the Tartar-ia, where I ordered the tuna tartar and Asian Style Beef Tartar. Were fantastic! So, but so good, that I was very sad when it ended. 
I already knew the tuna tartar, and I knew I would like it (it's one of my favorites), but I was pleasantly surprised with this one. It was by far the best I've ever eaten. 
However, the Asian Style Beef Tartar was a complete discovery. Super fresh, and with a sweet touch (that I love!), it was the perfect dish for dinner on that warm evening.