quinta-feira, 5 de junho de 2014

# 128 : Le Rince Doigts - Brasserie du pêcheur

(English version below)

Sabem aquelas cabanas fantásticas na praia, todas em madeira, onde podemos provar deliciosas iguarias, feitas com produtos fresquíssimos do mar? Um daqueles sítios perfeitos, onde não nos importaríamos de passar todas as tardes, prolongando-as até à noite, sem pressas... Sabem? Pois bem, encontrei um desses sítios, bem no centro no Bordeaux.
O restaurante é tão fantástico que estou desejosa de lá voltar. Provei os Bulots (búzios), os Crevettes (camarões), as Accras (pastéis), os Moules (mexilhões) e, por fim, a Soupe de Poissons (uma sopa de peixe deliciosa, com mozzarella e croutons). E, para acompanhar, um vinho branco leve e fresquíssimo. Foi um jantar perfeito..








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Do you know those fantastic beach huts, all in wood, where we can taste delicious dishes, made ​​with the freshest seafood products? One of those perfect places where we do not care to spend every afternoon, extending until the evening, unhurried ... Do you know? Well, I found one of these places, right in the center in Bordeaux
The restaurant is so fantastic that I'm eager to go back. I tasted the Bulots (whelks), the Crevettes (shrimp), the accras (pastries), the Moules (mussels) and, finally, the Soupe de Poissons (a delicious fish soup, with mozzarella and croutons). To follow up, a light white wine and freshest. It was a perfect dinner..