quarta-feira, 26 de março de 2014

# 71 : Taberna del Chato

(English version below)

Ainda mais do que o La Antonita, o restaurante de que mais gostei nesta minha última passagem por Madrid foi a Taberna del Chato. É estupendo, um dos melhores restaurantes que já conheci.
É giríssimo e sofisticado, com um ambiente fantástico, perfeito para um jantar mais íntimo ou, no nosso caso, para um jantar com um bom grupo de petiscos e tagarelice.
Dos vários pratos que provámos, não posso deixar de falar nas Croquetas de Jam que estavam óptimos, no Pate de Perdiz que estava fantástico e no Pollo Crujiente (o melhor de todos!!) que estava soberbo, acompanhado por uma compota maravilhosa de pimentos. Para além de super saborosos, todos os pratos estavam magnificamente bem apresentados, tornando a sua prova uma experiência única.
Fiquei rendida!



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Even more than the La Antonita, the restaurant I liked the most in this my last pass through Madrid was the Taberna del Chato. It's great, one of the best restaurants I have ever met. 
It is beautiful and sophisticated, with a fantastic atmosphere, perfect for a more intimate dinner or, as in our case, for a dinner with a group of good tapas and chatter. 
Between the various dishes that we tasted, I must mention the Croquetas Jam who were great, the fantastic Partridge Pate and the Pollo crujiente (best of all!), which was superb, accompanied by a wonderful stewed peppers. Beyond super tasty, all dishes were beautifully well presented, making the tasting a unique experience. 
I was rendered!