domingo, 23 de março de 2014

# 68 : O melhor deste fim-de-semana // The best of this weekend

(English version below)

O meu primeiro prato de couscous. Como nunca tinha cozinhado couscous, optei por uma receita simples, apenas com vegetais e paio. Para completar, juntei lascas de Manchego picante. Ficou óptimo!


Os pasteis-de-nata, as "natas", do Lisbon Lovers. São deliciosos.. Mesmo como eu gosto: mornos, cremosos e com a massa super estaladiça.


Hoje, após um grande jantar de amigos e uma noite de copos (como já não fazíamos há séculos!), acordei cedíssimo com a luz do dia. Sendo domingo, fui para a sala, ainda de pijama, ver pela milionésima vez o Sexo e a Cidade, com um prato de torradas deliciosas e uma caneca de chá frio. Adoro voltar aos velhos hábitos!


--

My first dish of couscous. Since I had never cooked couscous, I chose a simple recipe, only with vegetables and sausage. For completeness, I joined slivers of spicy Manchego. It was great!
The pastel-de-creme, or "nata" of the Lisbon Lovers. They are delicious ..Just like I love: warm, creamy and super crunchy.
Today, after a big dinner of friends and a night out (as we did not have for centuries!), I woke up really early with in the daylight. Since it was Sunday, I went to the living room, still in pajamas, for the millionth time to see the Sex and the City, with a plate of delicious toast and a mug of cold tea. I love going back to old habits!