quarta-feira, 16 de outubro de 2013

# 178 : AdLib

(English version below)

Na sexta, depois de uma pausa deliciosa, aproveitei a Restaurant Week e fui jantar ao AdLib com uns amigos. A ementa era óptima, o que dificultou a escolha. Acabei por provar uma salada de camarão e estragão (a que se encontra na fotografia abaixo), um prato de pato (óptimo!) e, no fim, um petit gâteaux com gelado de cerveja. Embora o serviço tivesse tido algumas falhas, não foi nada que a simpatia dos maîtres e uma conversa animada não resolvesse.
Foi um jantar bastante agradável, que encerrou em grande,e  da melhor forma, uma semana tão agitada...



--

On Friday, after a delicious pause, I took hold of the Restaurant Week and I went to dinner with some friends at AdLib. The menu was great, making it difficult to choose. Eventually I taste a shrimp salad and tarragon (which is in the photo), a plate of duck (great!) and in the end, one petit gâteaux with beer icecream. Although the service had some flaws, it was nothing that the sympathy of the head waiters and lively conversation did not solve.
It was a very pleasant dinner, which ended in large, and the best way a week so agitated ...